امیر قصاب یکی از جمله ده مرد مسلح بود که حملات همآهنگ را بالای نقاط برجستهء شهر مومبی هند به شمول دو هوتل، استیشن ریل و یک مرکز یهودیان انجام دادند
محکمهء عالی در شهر بندری مومبی یا بمبی هند، جزای مرگ را برای یگانهء مرد مسلح باقیمانده از حملهء تروریستی ماه نوامبر سال 2008 میلادی که درنتیجهء آن 166 نفر کشته شدند تایید کرد .
در ماه می سال گذشته، قاضی محکمه ابتداییه در شهر بمبی گفت، محمد اجمل امیر قصاب یک تبعهء پاکستانی به ارتکاب جرم چندین قتل، توطیه و جنگ علیهء هند، مجرم شناخته شد.
امیر قصاب یکی از جمله ده مرد مسلح بود که حملات همآهنگ را بالای نقاط برجستهء شهر مومبی هند به شمول دو هوتل، استیشن ریل و یک مرکز یهودیان انجام دادند.
این مردان مسلح ازشهر کراچی پاکستان از طریق بحر آمده بودند. ساعاتی بعد از رسیدن به بمبی یا مومبی، امیر قصاب زمانی دستگیر شد که توسط یک تفنگ بالای یگ گروپ از مسافرین ریل به شمول زنان واطفال تیراندازی کرد.
قاضیان محکمه، رنجانا دیسای ورنجیت مورهنگام تایید جزای مرگ برای امیر قصاب گفت، این قضیه نهایت وحشیانه و از قبل پلان شده بود. این حمله تهدید به جامعه بود.
قاضیان اعلان کردند که، اجمل امیر قصاب مردم بی گناه را بی رحمانه به قتل رسانید وهیچ گاه از خود ندامت و پشیمانی نشان نداد.
اجمل قصاب که لباس سفید زندان به تن داشت و حکم محکمه را ازطریق ارتباط ویدیویی از زندان می شنید، در تمام جریان محاکمه لبخند می زد.
حملهء تروریستی در شهر مومبی هند، روابط خراب میان هند و پاکستان را بعد از آن خراب تر ساخت که دهلی جدید، لشکر طیبه مستقر در پاکستان را مسوول این حملات خواند ومذاکرات صلح میان این دو کشور رقیب دارای سلاح اتمی را قطع کرد.
گروپ های تندرو اسلامی پاکستانی مانند لشکر طیبه، هند و ایالات متحدهء امریکا را به حیث دشمنان اسلام می دانند.
لشکر طیبه همچنان ازاستقلال ایالت جمو و کشمیرتحت کنترول هند، حمایت می کند.
حکومت پاکستان که در آغاز از داشتن هرگونه ارتباط با تروریستان انکار کرده بود، بعداً اعتراف نمود که حمله بالای شهر مومبی قسماً در قلمرو پاکستان طرح شده و امیر قصاب نیز یک تبعهء پاکستان می باشد.
پاکستان تحت فشار هند و ایالات متحدهء امریکا، هفت تن دیگررا به علت داشتن ارتباط با حملات در شهر مومبی متهم کرد، ولی تا هنوزهیچ کس مجرم یا محکوم نشده است.