مقام های محلی در ولایت خوست در شرق کشور می گویند که کار ساخت پل دومنده که از سوی برنامه برنامه ملی راه سازی روستایی آغاز شده بود، تکمیل و به بهره برداری سپرده شد.
مسوولان در برنامه ملی راه سازی روستای(NRAP) می گویند کار ساخت این پل در سال 2008 میلادی آغاز و پس از چندین بار توقف به دلیل مشکلات تخینکی و امنیتی اکنون تکمیل و به بهره برداری سپرده شد.
این پل که 140 متل طول و 9 متر عرض دارد و در مسیر راههای منتهی به ولایت های خوست، پکتیا و پکتیکا قرار دارد به شکل اساسی ساخته شده است که ساخت 20 تعمیر الحاقیه نیز شامل پروژه آن بوده است.
ساخت این پل حدود چهل میلیون افغانی هزینه برداشته که از سوی بانک جهانی تمویل شده است.
انجنیر امین عمر، یکی از مسوولان محلی برنامه ملی راه سازی روستایی در ولایت خوست می گوید که پیش از این باشندگان این ولایت مجبور بودند با گذشتن از خاک پاکستان، از منطقه “انگور اده” به ولایت پکتیا بروند و از آنجا به ولایت پکتیکا سفر کنند که مدت این سفر ساعت ها وقت را در بر می گرفت.
به گفته این مقام محلی با ساخت این پل مدت سفر کاهش چشمگیر یافته و مردم می توانند به طور مستقیم به ولایت های پکتیا و پکتیکا سفر کنند.
او می گوید ساخت این پل سهولت های زیادی را برای باشندگان ولایت های خوست، پکتیا و پکتیکا در بخش فعالیت های اقتصادی به وجود اورده است.
در عین حال باشندگان این ولایت ها نیز از ساخت این پل استقبال کرده، می گویند که با تکمیل کار این پروژه بخش زیادی از مشکلات رفت و آمد و حمل و نقل شان حل شده و تاثیر مثبت بر اقصاد آنان خواهد داشت.
به گفته آنان با ساخت این پل مشکلات مردم در بخش های حمل و نقل، انتقال مواد زراعتی، تجارت چوب و دیگر فعالیت های اقتصادی کاهش یافته است.
برنامه ملی راه سازی روستایی از در سال 2002 تأسیس شده است تا کنون بیش از هفتاد پل بزرگ و کوچک را در سراسر کشور بازسازی و یا نو سازی کرده است.